Spring naar inhoud

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0

Status

Je kon tot en met 26 februari reageren.

Stadsbroek ingericht als recreatief uitloopgebied

Door: Huurdersvereniging De Haven
22 februari 2023

Stadsbroek blijft groen en wordt ingericht als uitloopgebied. Het zijn de longen van Stadshagen gelegen tussen Zwarte Water en Milligerplas

De leden van de huurdersvereniging De Haven, 37 appartementen  aan de Milligerplas vinden dat het gebied Stadsbroek groen én onbebouwd moet blijven. Dit groene deel van Stadshagen zou nog meer dan nu al is moeten worden beheerd en tot groen uitloopgebied tussen Milligerplas en het Zwarte Water worden bestemd. Iedere poging deze groene zone grenzend aan het Natura 2000 gebied (van het Zwarte Water) te bebouwen met woningen is gedoemd te mislukken bij het hoogste bestuursorgaan in Nederland, de Raad van State. Nog meer natuur opofferen voor woningbouw is onzinnig in dit stikstof gevoelige gebied.
Gemeente Zwolle ga niet dat woning traject in maar behoud  het groene Stadsbroek voor alle inwoners van Stadshagen. Er zijn genoeg groene initiatieven, denk aan het Stadshagerbos maar ook de ideeën van Stadsbroek Natuurlijk zijn goed onderbouwd en nodigen uit tot groene recreatie in Stadshagen. 

Argumenten

Argumenten voor

Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

Nog geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan




refresh

Cancel