Spring naar inhoud

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0

Status

Je kon tot en met 26 februari reageren.

Rijwoningen realiseren

Door: Nel van Dijk
7 februari 2023

Zo moeilijk hoeft het niet te zijn, denk eenvoudig en praktisch in een rijwoning

Wij moeten kijken waar is de meeste behoefte aan. Woonruimte. En gezien de gestegen bouwkosten en grondprijzen kunnen we dit het beste praktisch doen. Ontwikkel daarom juist rijwoningen. 
in een gezellige setting met tuin of misschien iets als een gemeenschappelijke tuin of park. Rijwoningen kunnen zowel huur als koop zijn, diverse groottes zijn mogelijk en woonoppervlaktes om zo diverse doelgroepen te kunnen huisvesten 


Argumenten

Argumenten voor

erica | 15 februari 2023 20:25

Mooie woonwijk past daar prima !

Reageren


Argumenten tegen

Gertia | 11 februari 2023 18:43

Tegen, je hoeft niet elk stukje groen om te bouwen voor huizen. Er zijn genoeg plekken in Nederland waar je nog volop kunt bouwen, maar niet hier. Stadshagen wordt veel te groot en te druk

Reageren


Spencer | 13 februari 2023 19:59

Tegen om ook nog hier te bouwen. Binnen de gemeentegrenzen is bijna geen groen meer over. Aantal bomen in Stadshagen is nog lager dan in nota bene Amsterdam. Als we de natuur niet serieuzer nemen hebben we geen toekomst.

Reageren


Paul | 17 februari 2023 17:07

Geen woningen en bebouwing in natuurgebied Stadsbroek, dit ontregelt de flora en fauna die er nu nog is aan deze zijde van de Milligerplas. Aan de andere kant zijn reeds woningen gebouwd en heeft de natuur zich verplaatst naar de andere zijde, houden zo.

Reageren


Roel | 16 februari 2023 17:20

Ik woon zelf in de buurt direct hiernaast, net het zou hypocriet zijn om tegen bebouwing van dit stuk te zijn. Ik woon zelf immers op soortgelijke grond. Echter is de vraag vooral: hoeveel ga je hier bouwen. Een paar starten, zeg max 250 woningen, dat kan wel. En dan de rest groen indelen. Maar ga je dit volbouwen dan verlies je een van de laatste stukjes natuur aan deze kant van de stad. En vrees ik dat ook het natuurlijk leven in Milligerplas hieronder zal lijden.

Reageren


Login om verder te gaan
refresh

Cancel