Spring naar inhoud

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0

Status

Je kon tot en met 26 februari reageren.

Kleinschalig appartementen

Door: Nel van Dijk
7 februari 2023

Kleinschalige appartementen gebouw, met max. 3 woonlagen. Met respect voor het landschap

Realiseren van kleinschalige appartementen in het buitengebied. Absoluut geen hoogbouw, parkachtige uitstraling. En deze vormen ontwikkelen voor diverse doelgroepen, ouderen en starters. 


Argumenten

Argumenten voor

Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

Gertia | 11 februari 2023 18:47

Alsjeblieft geen bebouwing en al helemaal geen appartementen. Inderdaad er zijn lege kantoorpanden genoeg in Zwolle, laat de gemeente daar maar eens wat mee doen. Laten we juist meer zorgen voor natuur en groen in Stadshagen

Reageren


Marco | 11 februari 2023 11:29

Dit stuk alsjeblieft niet bebouwen. Laten we hier ruimte laten voor natuur en recreatie. Dat is er voor de bestaande inwoners van Stadshagen al nauwelijks. Dus uitbouwen die natuur en zoek op andere plekken naar bouwlocaties. Kijk naar m2 lege kantoorpanen of half volgebouwde industrieterreinen. Als uitbreiding noodzakelijk is dan zoek vooral niet richting het Zwarte water maar juist meer de polder in.

Reageren


Spencer | 13 februari 2023 20:00

Tegen om hier ook nog te bouwen. Laten we juist zorgen dat de wijken toekomstbestendige worden door groen meer ruimte te geven. Groen is noodzakelijk voor het tegengaan van hittestress, opname van Co2, creatie van zuurstof, opnemen van overtollig (regen)water, het creëren van een plek voor ontspanning, het helpen herstellen van de zwaar verslechterde biodiversiteit.

Reageren


Login om verder te gaan
refresh

Cancel