Spring naar inhoud

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0

Status

Je kon tot en met 26 februari reageren.

Rug aan Rug woningen

Door: Hans Wagemaker
3 februari 2023

Het bouwen van (kleinere, Smart) woningen voor 1 of 2 persoons huishoudens zodat starters of ouderen kleinschalig kunnen wonen.

Geruime tijd op zoek naar een kleinere woning voor 1 of 2 persoons huishoudens. Bijgevoegde foto is van het type SMART rug aan rug woning welke o.a. gebouwd gaan worden in Nieuwleusen. De oppervlakte is 68m2 en ruim voldoende voor bovengenoemde doelgroep. Duurzaam en voorzien van warmtepomp en zonnepanelen. Bouwtijd is korter dan traditionele eengezinswoningen en voldoen aan vele eisen. Deze woningen worden verkocht rond de Euro 250.00,= en daardoor toegankelijk voor veel aspirant kopers. Mijn inziens is de vraag naar soortgelijke woningen groot aangezien steeds meer mensen alleenstaand zijn of worden. Tevens zijn bij deze woningen een separate berging toegevoegd.


Argumenten

Argumenten voor

Nel | 7 februari 2023 22:26

Ik vind dit een goed idee, dit is geen hoogbouw, en aangevuld met wat groene zones kunnen hier veel mensen met plezier gaan wonen.
Betaalbaarheid is ook belangrijk voor starters en er kan bijvoorbeeld ook altijd iets voor sociale huur ontwikkeld worden.

Reageren


Argumenten tegen

Erik | 6 februari 2023 19:43

Dit past beter in het inbreiding plan van de gemeente. Stadsbroek en ijsselvizier zijn mooie natuurgebieden, waarom alles wat mooi is volbouwen? Geef de bewoners ook natuur op loopafstand waar men van kan genieten.

Reageren
J | 7 februari 2023 17:17

Weiland is geen natuur, enkel agrarische industrieMarco | 11 februari 2023 11:24

Sinds 2000 woon ik in Stadshagen. Laten we alsjeblieft ruimte houden voor ruimte en natuur. We wonen in een rivierdelta maar als we alles volbouwen is er voor de inwoners van Stadshagen geen ruimte meer om te wandelen en recreëren. Het rondje Milligerplas is ook al volgebouwd zonder gevoel voor natuur. Nu ook het "rondje" langs het Zwarte water vernietigen vind ik een slecht plan.

Reageren


Gertia | 13 februari 2023 14:03

Ik ben ook tegen bebouwing, zo weinig groen en bomen in Stadshagen. Maak er alsjeblieft een mooi bos van

Reageren


Paul | 17 februari 2023 17:07

Geen woningen en bebouwing in natuurgebied Stadsbroek, dit ontregelt de flora en fauna die er nu nog is aan deze zijde van de Milligerplas. Aan de andere kant zijn reeds woningen gebouwd en heeft de natuur zich verplaatst naar de andere zijde, houden zo.

Reageren


Login om verder te gaan
refresh

Cancel