Spring naar inhoud

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0

Status

Je kon tot en met 26 februari reageren.

Wandelroute kinderen met kinderwagen

Door: B. Reijn
27 januari 2023

Wat ik mis in Zwolle is een leuk kabouterpad of wandelroute voor met de kinderen, maar die ook toegankelijk is met kinderwagen.

Je kunt al zeker leuk lopen rondom de plas, maar het is soms lastig om jonge kinderen dan te motiveren om verder te lopen. Als je ze opzoek kunnen naar de volgende kabouter is het leuk voor kind en ouder. 
Dit idee hoeft niet perse in deze gebieden ontwikkeld te worden, mag ook in een ander mooi stukje bos in Zwolle. 

Argumenten

Argumenten voor

Daphne | 3 februari 2023 20:26

Leuk idee, nog leuker als je onderweg een leuke kinderboerderij of leuke natuurlijke activeiten tegen komt zoals je vroeger in het Trimbos van het agnietenbos tegen kwam. Wel belangrijk om daarbij voldoende ruimte voor de beschermde vogels in het gebied te houden. Een doorsteek van het reeds bestaande struin pad naar het pad aan de milligers plas maakt het nog veiliger voor kinderen, dan hoef je niet langs de weg naar de wijk terug te lopen.

Reageren


Lianne | 11 februari 2023 11:00

Dit was ook het eerste waar ik aan dacht. In combinatie met een mooie natuurspeeltuin, bloemenstroken, fruitbomen en een blote-voetenpad. Een fijne plek om met kinderen te ontdekken, van de natuur te genieten en te leren over de natuur. Een mooie plek voor bijenkasten misschien een klein establisment voor wat eten en drinken. Zoals er al verschillende plekken van natuurmonumenten en OERRR zijn.

Reageren


Argumenten tegen

Richella | 6 april 2023 13:50

Voor kabouters kun je naar de Efteling. Je kunt kinderen ook leren kijken naar de schapen, ooievaars, reigers, ganzen enz.

Reageren


Login om verder te gaan
refresh

Cancel